HRVATSKE CESTE I GRAD PRELOG

SASTANAK U PRELOGU Čeka se građevinska dozvola, uskoro kreće izgradnja zaobilaznice

U planu je kompletna rekonstrukcija i obnova državne ceste D20 s izgradnjom biciklističkih traka do Donjeg Vidovca

U Upravi Grada Preloga održan je radni sastanak gradonačelnika Ljubomira Kolareka, pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željka Poredoša, sa v.d. direktorom Hrvatskih cesta Poslovne jedinice Varaždin Davorom Bobičancem.

Tema razgovora bili su zajednički projekti Hrvatskih cesta i Grada Preloga na području Preloga te budući planovi. Poseban je naglasak stavljen na dinamiku izgradnje zaobilaznice Grada Preloga.

Ovaj je projekt trenutno u fazi izrade glavnog projekta te se uskoro očekuje i dobivanje građevinske dozvole, kao i skori početak radova. Razgovaralo se i o kompletnoj rekonstrukciji “ulaza u Prelog” iz smjera Čakovca, tj. o rekonstrukciji raskrižja državne ceste D20 te nerazvrstane ceste Ulice Antuna Mihanovića u Prelogu, a taj je projekt pred dobivanjem građevinske dozvole te se njegova realizacija očekuje do Dana Grada Preloga.

Također se razgovaralo i o kompletnoj rekonstrukciji i obnovi državne ceste D20 s izgradnjom biciklističkih traka do Donjeg Vidovca. U ovaj projekt potrebno je uključiti i izgradnju lijevog i desnog skretača kod novoizgrađene sportske dvorane i groblja u Draškovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije