PRIJEM ZA MISS MEĐIMURJA

FOTO Gradonačelnik Kolarek zahvalio Esmeraldi Slaviček na sjajnom predstavljanju Preloga

Esmeralda je odabrala i svog mistera simpatičnosti među djelatnicima gradske uprave. Izbor je pao na šarmantnog Ivana Gradečaka, popularnog Joca

Zahvalivši na sjajnom predstavljanju Preloga, gradonačelnik Ljubomir Kolarek primio je u Gradskoj vijećnici Grada Preloga Esmeraldu Slaviček. Naime, Esmeralda je kao Miss Međimurske županije, sudjelovala na izboru za Miss Hrvatske, održanom u subotu 31. kolovoza, u Malom Lošinju.

Prvi je to puta da se izbor održao na nekom od otoka, a Mali Lošinj je i grad prijatelj Grada Preloga. Esmeralda je ušla među osam superfinalistica, a ponijela je i titulu Miss simpatičnosti, za koju su je odabrale kandidatkinje za Miss Hrvatske.

Titulu Miss Hrvatske ponijela je Katarina Mamić, iz Ličko senjske županije, prva pratilja je bila Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje ponijela Iva Mijolović, predstavnica Zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti, prema izboru čitatelja portala žena.hr, odnijela je Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.

Uz Esmeraldu, gradonačelnik je primio i organizatora izbora za Miss Međimurske županije, koji se već nekoliko godina održava u Prelogu, Rajka Dobošića. Esmeralda je na kraju odabrala i svog Mistera simpatičnosti među djelatnicima gradske uprave. Izbor je pao na šarmantnog Ivana Gradečaka, popularnog Joca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije