STIŽE I INFORMATIČKA OPREMA

PODUZETNIČKI CENTAR PRELOG Opremit će se 23 ureda, sobe za sastanke, konferencijske dvorane…

U Poduzetnički centar Prelog stiže 60 računala, 49 printera, 55 telefona i drugo, a ukupna vrijednost nabave je gotovo 700 tisuća kuna

U okviru projekta “Izgradnja poslovne infrastrukture i osnivanje poduzetničkog centra” koji provodi Grad Prelog prema Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj, završeni su radovi na izgradnji građevine Poduzetničkog centra te je ishođena uporabna dozvola.

Osim izgradnje same građevine površine 2.172 m2 te uređenja okoliša na parceli u Gospodarskoj zoni u Prelogu – Sjever, Hrupine 7 B intenzivno se radi na opremanju prostora u zgradi Poduzetničkog centra Prelog. Ugovoreni su radovi na opremanju poslovnih prostora namještajem te će početkom rujna početi stizati namještaj.

Tako će se opremiti 23 ureda sa stolovima, stolicama, ormarima, dvije sobe za sastanke, dvije konferencijske dvorane sa ukupno 300 stolica, prostori za čistačice, garderobe, spremišta, server sobe te dvije kuhinje za korisnike prostora. U utorak, 27. kolovoza 2019. godine, u Upravi Grada Preloga, gradonačelnik Ljubomir Kolarek potpisao je Ugovor o nabavi informatičke opreme za Poduzetnički centar Prelog.

Odabrani ponuditelj nakon provedenog postupka nabave je tvrtka Bukal elektronika d.o.o. Čakovec. U ime odabranog ponuditelja Ugovor je potpisao direktor tvrtke Žarko Bukal. Samom činu potpisivanja Ugovora prisustvovala je i Miljenka Radović, voditeljica projekta Izgradnja poslovne infrastrukture i osnivanje poduzetničkog centra. Ugovorom je predviđeno da će tvrtka Bukal elektronika d.o.o. opremiti Poduzetnički centar Prelog sa 60 računala, 60 operativnih sustava za računala, 60 MS Office, 49 printera, četiri pisača A3, tri projektora s pripadajućom opremom, dva server računala, 55 telefona, fiksnih i mobilnih.

Ukupna vrijednost nabave je 694.012,00 kn (bez PDV-a).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije