ODGOĐENO PRESELJENJE DJECE

KASNIJE OD PLANIRANOG Djeca će u obnovljeni Dječji vrtić Fijolica početkom studenog

Staro zdanje Dječjeg vrtića Fijolica postat će kroz kratko vrijeme moderan dječji vrtić

Iz Grada Preloga stiže dopis gradonačelnika Ljubomira Kolareka kojim želi objasniti trenutnu situaciju u Dječjem vrtiću Fijolica u Prelogu.

– Jedna od najvećih investicija, u prošlih nekoliko godina, na području Grada Preloga jest investicija u obnovu Dječjeg vrtića Fijolica. Staro zdanje Dječjeg vrtića Fijolica, postat će kroz kratko vrijeme, moderan dječji vrtić, sa svime potrebnim da bi se skoro tri stotine djece i njihovih odgajatelja ugodno osjećalo u njemu.

Predviđeni rok za otvaranje obnovljenog vrtića bio je početak nove školske godine, tj. s 1.9.2019. godine. Ipak, želeći poštivati prije svega kvalitetu predviđenih radova, Grad Prelog je u dogovoru sa izvođačima radova i Dječjim vrtićem Fijolica, odgodio preseljenje djece u obnovljeni vrtić. Najvažniji razlog jest da svi radovi budu učinjeni na vrijeme i kvalitetno, na zadovoljstvo prije svega djece koja će svakodnevno u tim prostorima provoditi više od osam sati dnevno.

Predviđeni termin početka rada Dječjeg vrtića Fijolica u obnovljenim prostorima jest 1.11.2019. godine, a samo svečano otvorenje biti će uz Dan Grada Preloga, 6.12.2019. godine.

Do tada će djeca biti smještena u prostoru Osnovne škole Prelog te prostoru Društvenog doma u Otoku, kao što je to i bilo kroz prošlu školsku godinu. Mole se za razumijevanje svi roditelji, korisnici Dječjeg vrtića Fijolica – kažu iz Grada Preloga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije