OSVOJILI ZLATNU PLAKETU

FOTO Prijem za članove Puhačkog orkestra Grada Preloga, osvajače Zlatne plakete

Grad Prelog je ponosan na svoje puhače, koji brojnim nastupima često uljepšavaju događanja na području Preloga

Članovi Puhačkog orkestra Grada Preloga sjajno su predstavljali Grad Prelog na nedavnom Susretu hrvatskih puhačkih orkestra, koji se održao u Novom Vinodolskom. Tim povodom, u vijećnici Grada Preloga, priređen je prijem za članove orkestra, koje su predvodili predsjednica Ivana Samardžija Bermanec i dirigent, profesor Igor Hrustek.

Na sjajnom rezultatu u Novom Vinodolskom čestitao im je gradonačelnik Ljubomir Kolarek. Bio je to 33. Susret hrvatskih puhačkih orkestara, a u dvodnevnom programu nastupilo je 16 orkestara s ukupno 650 glazbenika. Puhački orkestar Grada Preloga, sa svojim dirigentom, profesorom Igorom Hrustekom, osvojio je Zlatnu plaketu u C kategoriji te potvrdio stalno napredovanje svojih mladih glazbenika.

Zlatna je plaketa još vrednija kada se zna da je u izlučnim nastupima za izbor sudionika 33. Susreta hrvatskih puhačkih orkestara u okviru 10 županijskih i regionalnih smotri sudjelovalo 1750 glazbenika u 49 orkestara. Grad Prelog je ponosan na svoje puhače, koji brojnim nastupima često uljepšavaju događanja na području Preloga. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije