DRUGE NA DRŽAVNOM

FOTO Gradonačelnik Kolarek primio preloške mažoretkinje i čestitao im na srebrnoj medalji

Prijem za osvajačice srebrne medalje na Prvenstvu Hrvatske

U prostorijama Grada Preloga, upriličen je prijem za osvajačice srebrne medalje na Prvenstvu Hrvatske, Mažoretkinje Grada Preloga. Početkom svibnja, u Murskom Središću, je održano Državno prvenstvo Hrvatske u mažoret plesu. Mažoretkinje Grada Preloga sudjelovale su sa dvije dobne skupine, s tri koreografije.

Srednja skupina djevojčica starosti od 6 do 11 godina, u sastavu: Arijana Jagoš, Karla Kečkeš, Sara Knez, Marta Kukovec, Vida Levačić, Nina Maltar, Bruna Rusak, Dora Sermek, Lara Slamek, Dina Štefić, Hana Trstenjak, Elena Višnjić i Katja Vrbanec, predstavila se s koreografijom Pom poni i osvojila šesto mjesto. Koreografiju za njih pripremila je i utrenirala trenerica Iva Fileš.

Djevojke iz starije skupine, od deset do četvrnaest godina, u sastavu: Tijana Barlović, Klara Benč, Vanja Čonkaš, Lana Gosarić, Erin Ivančok, Ana Kavran, Ema Kos, Lea Maltar, Rea Pongrac, Nika Sokač i Larisa Vuk osvojile su 4. mjesto u kategoriji Tradicionalni pom poni. Njima su se za nastup u Marširajućoj grupi pridružile Marta Kukovec, Hana Trstenjak i Katja Vrbanec te su osvojile srebro u toj kategoriji, a sve pod trenerskom palicom trenerice Tihane Ledenko.

Na uspjehu i predanom radu, čestitao im je gradonačelnik Ljubomir Kolarek koji im je podijelio i diplome za sudjelovanje na prvenstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije