Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Šesti tradicionalni koncert Puhačkog orkestra Grada Preloga
Studio VIPRO

OBILJEŽILI ŠEST GODINA RADA

FOTO Šesti tradicionalni koncert Puhačkog orkestra Grada Preloga

Ispunjena dvorana uživala je u sjajno pripremljenom programu mladih puhača, predvođenih njihovim voditeljem od prvoga dana postojanja, Igorom Hrustekom

Šest godina svojeg rada obilježili su, u subotu 11. svibnja, članovi Puhačkog orkestra Grada Preloga. Već tradicionalno, svoj su rođendanski koncert održali u Prelogu, u Domu kulture Grada Preloga.

Ispunjena dvorana uživala je u sjajno pripremljenom programu mladih puhača, predvođenih njihovim voditeljem od prvoga dana postojanja, Igorom Hrustekom. Puhački orkestar Grada Preloga osnovan je 21. studenog 2013. godine, a u to doba okupio je uglavnom mlade glazbenike, tada učenike osnovne škole.

Koncert Puhačkog orkestra Grada Preloga Fotogalerija

Ovo još uvijek mlado glazbeno društvo, nastavlja dugu tradiciju priločkih limenih glazbi. Prva je tako limena glazba u Prelogu, u sklopu tadašnjeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva osnovana 1905. godine. Sve one koji se žele baviti glazbom te biti dio ove sjajne mlade ekipe glazbenika, oni i dalje zovu da im se pridruže.

Njihov gost na koncertu bio je komičar Saša Turković. Koncertu je nazočio i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, a sve je pozdravila i predsjednica Udruge Puhačkog orkestra Grada Preloga Ivana Samardžija Bermanec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!