HUMANITARNA UTRKA

FOTO Trčali za one koji ne mogu: I Prelog imao svoje predstavnike na utrci ‘Wings for Life’ u Zadru

Na ovoj su utrci sudjelovali u suradnji s Atletskim klubom Međimurje, a svi su zajedno pretrčali blizu četiri stotine kilometara

Među petstotinjak trkača iz Međimurja, koji su sudjelovali u utrci ‘Wings for Life World Run’, proteklog vikenda u Zadru, našlo se i tridesetak korisnika Sportskog rekreacijskog centra DG Sport, sa svojim voditeljem Vladimirom Belićem.

Na ovoj su utrci sudjelovali u suradnji s Atletskim klubom Međimurje, a svi su zajedno pretrčali blizu četiri stotine kilometara. U samoj su im organizaciji pomogli i Međimurska županija, Grad Prelog te tvrtka LPT d.o.o.. 

Zadar je u nedjelju bio hrvatski domaćin sportsko-humanitarne utrke “Wings for Life World Run”, koje se održava u isto vrijeme na više desetaka lokacija diljem svijeta, šestu godinu zaredom. S Liburnske obale krenulo je oko devet tisuća trkača koji su sudjelujući željeli skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za znanstvena i klinička istraživanja za njihovo izlječenje.

Svi oni koji su imali sreću biti među devet tisuća trkača u Zadru proteklog vikenda, svima preporučaju da se javite sljedeće godine i sudjelujete u ovoj jedinstvenoj utrci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije