SAJAM CVIJEĆA U PRELOGU

FOTO Manifestacija koju mnogi vole: Sajam cvijeća u tri dana Prelog učinio Gradom cvijeća

Cvjetna rapsodija i ove je godine oduševila u Prelogu

Tri dana Prelog je uistinu bio Grad cvijeća, zahvaljujući dvadesetom po redu Sajmu cvijeća. Ovu manifestaciju, od 1999. godine, organizira Turistička zajednica Grada Preloga.

>> Prvi dan Sajma cvijeća u Prelogu

Nakon otvorenja u petak, u subotu i nedjelju, također je na pozornici Sajma cvijeća održan zanimljiv kulturno – umjetnički program. U subotnjem programu Sajma cvijeća nastupili su Etno grupa Komedija, Tamburaški sastav Kumovi te Kulturno umjetničko društvo “Sveta Ana – Vučjak” iz Karlovca.

Nedjeljni program ispunili su Tamburaški sastav Cure iz centra, Puhački orkestar Grada Preloga, Pjevački zbor Udruge umirovljenika Prelog sa Tamburaškom skupinom Udruge umirovljenika Prelog, Mažoretkinje Grada Preloga te članovi Udruge Kalinka. Posebno su lijepe želje upućene Mažoretkinjama Grada Preloga, koje će sljedećeg vikenda, od 3. do 5. svibnja, sudjelovati na 23. Državnom prvenstvu u mažoret plesovima u Murskom Središću.

Predstavio se na Sajmu cvijeća i Auto moto karting klub DS Racing Prelog, klub osnovan početkom ove godine, koji će ime Preloga nositi na brojnim auto i karting događanjima širom Hrvatske, a u planu imaju i organizaciju atraktivnih automobilističkih događanja u Prelogu.

Turistička zajednica Grada Preloga zahvaljuje svim izlagačima, svima koji su sudjelovali u pripremi Sajma cvijeća, kao i svim posjetiteljima ovogodišnjeg dvadesetog po redu Sajma cvijeća u Prelogu. Uz poruku: “Vidimo se sljedeće godine!”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije