Biciklima međimurskim putevima

PRIPREMITE BICIKLE Ovogodišnji BIMEP održat će se na Uskrsni ponedjeljak

Radi se o biciklijadi je koja uz osmijeh povezuje stare prijatelje i stvara nova prijateljstva, pospješuje zdravlje i mami osmijeh na lica

Prelog se i ove godine uključuje u BIMEP – Biciklima međimurskim putevima. Radi se o biciklijadi je koja uz osmijeh povezuje stare prijatelje i stvara nova prijateljstva, pospješuje zdravlje i mami osmijeh na lica, omogućava svima da bolje upoznaju Međimurje i uživaju u njegovim ljepotama.

Ove je godine iznimno u ponedjeljak, 22. travnja 2019. godine u vremenu od 9 do 18 sati. Start ili početak vožnje moguć je u bilo koje doba u tom vremenu s jednog od 16 punktova. Radi se od tradicionalnoj i međunarodnoj manifestaciji te jednoj od najmasovnijih biciklističkih događanja u Međimurju.

Bit će 16 punktova koji će se nalaziti u Donjem Kraljevcu, Svetoj Mariji, Donjoj Dubravi, Kotoribi, Prelogu, Orehovici, Čakovcu, Pušćinama, Macincu, Gornjem Mihaljevcu, Lopatincu, Štrigovi, Svetom Martinu na Muri, Murskom Središću, Domašincu i Podturnu.

Prilikom uključivanja svaki sudionik dobija prigodnu diplomu s ucrtanom trasom kretanja i to nakon što ispuni prijavnicu s kojom potvrđuje da je suglasan da na vlastitu odgovornost sudjeluje u manifestaciji. Za djecu i mlađe od 14 godina prisutpnicu potpisuje (ili supotpisuje) roditelj.

Uključenje u manifestaciju (startnina) košta 5,00 kn. Dolaskom na punktove svaki sudionik će dobiti pečat u svojoj diplomi, kao dokaz da je prošao određenu dionicu. BIMEP-a organiziraju Turistička zajednica Međimurske županije, Međimurska županija i Međimurski savez sportske rekreacije “Sport za sve”. I u slučaju lošeg vremena BIMEP se održava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije