ODOBRENO 35 PROGRAMA

POTPISANI UGOVORI Grad Prelog će u 2019. godini za sport izdvojiti 540.000 kuna

Potpisani su ugovori za financiranje 35 programa koje će provoditi 29 udruga

2019. godina, godina je u kojoj Prelog nosi naziv Europski Grad sporta Federacije europskih sportskih prijestolnica i gradova (ACES Europe). I u godini ovog laskavog naslova, Zajednica sportskih udruga Grada Preloga raspisala je Javni natječaj za financiranje javnih potreba u sportu u 2019. godini.

Ove je godine odobreno ukupno 35 programa, koje će provoditi 29 udruga,  u vrijednosti od 540.000 kuna. Svrha natječaja bilo je prikupljanje pisanih prijedloga projekata organizacija civilnog društva koje djeluju na području Grada Preloga u području sporta.

U srijedu, 10. travnja, potpisani su ugovori s predstavnicima sportskih udruga. Ugovore je s njima potpisao predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa, koji je zahvalio svim prisutnim predstavnicima sportskih udruga na trudu koji ulažu u rad sportskih udruga na području Grada Preloga.

Svima je nekoliko riječi podrške u njihovom radu dao i gradonačelnik Ljubomir Kolarek, obećavši daljnja ulaganja u sportsku infrastrukturu na području Preloga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije