PREMIJERA U PRELOGU

FOTO Komedija Kerekesh teatra ‘Ufuraj se i pukni’ nasmijala posjetitelje Doma kulture u Prelogu

S posjetiteljima su se uoči same projekcije družili Ljubomir Kerekeš i Zoran Pribičević

Dom kulture Grada Preloga dočekao je svoju prvu pravu filmsku premijeru. Druženje s glumcima, crveni tepih i na kraju odličan filmski uradak Ljubomira i Jana Kerekeša i njegove ekipe.

U petak, 5. travnja Dom kulture Grada Preloga ugostio je ekipu filma “Ufuraj se i pukni”. Redatelj ove komedije je Ljubomir Kerekeš, a uz Ljubomira i Jana Kerekeša, na filmskom platnu se pojavljuju i Zoran Pribičević, Mirela Brekalo, Ana Begić, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper te više od pedeset statista.

Sadržaj filma ukratko kaže ovako. Krešo je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći.

Predstavnica stanara, Dragica Švorc, ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar “Savannah” je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled.

Radi se o prvom filmu nagrađivanog i poznatog hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja Ljubomira Kerekeša. S posjetiteljima su se, uoči same projekcije, družili Ljubomir Kerekeš i Zoran Pribičević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije