Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
POZIV IZ GRADA PRELOGA Priključite se velikoj akciji proljetnog čišćenja!
Grad Prelog

Zelena čistka 2019.

POZIV IZ GRADA PRELOGA Priključite se velikoj akciji proljetnog čišćenja!

Akcija će se održati od 13. do 20. travnja, a iz Grada Preloga mole da potvrdite svoje sudjelovanje do 10. travnja

Grad Prelog obavještava da će se i ove godine uključiti u najveću nacionalnu kampanju 'Zelena čistka 2019', u okviru Dana Planeta Zemlje. Osnovni cilj Zelene čistke je uključiti što veći broj građana, odnosno volontera, u organizirano čišćenje nepravilno odbačenog otpada, a ove godine i otpadnog tekstila te na taj način osvijestiti građane o problemu otpada i važnosti pravilnog postupanja istim.

U tu svrhu Grad Prelog poziva sve zainteresirane građane, da se zajedno s udrugama i mjesnim odborima s područja Grada priključite te aktivno sudjelujete u eko akciji proljetnog čišćenja koja će se održati tijekom mjeseca travnja, od 13. do 20. travnja.

Za sve sudionike akcije osigurat će se vreće za otpad, zaštitne rukavice, klipići i sokovi dok će GKP PRE-KOM d.o.o. i Humana nova izvršiti prihvat i odvoz prikupljenog otpada te otpadnog tekstila. Vreće za otpad i zaštitne rukavice dostavit će se na dogovorenu adresu po pozivu i dogovoru.

Zborna mjesta za Grad Prelog su Osnovna škola Prelog, Srednja škola Prelog te prostor Marine, za naselje Draškovec - Osnovna škola, za naselje Cirkovljan - Osnovna škola, dok su zborna mjesta za ostala naselja Domovi kulture. Akcija će se provoditi na lokacijama kao i prethodnih godina.

- Molimo vas da putem e-maila ili telefonski najkasnije do 10. travnja potvrdite svoje sudjelovanje, javite kontakt osobu, mjesto odlaganja prikupljenog otpada te adresu za dostavu vreća za otpad i zaštitnih rukavica.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!