Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
PJEVAČKI ZBOR GRADA PRELOGA Djeluju više od 5 godina, želja im je uključiti muške članove
Studio VIPRO

SKUPŠTINA

PJEVAČKI ZBOR GRADA PRELOGA Djeluju više od 5 godina, želja im je uključiti muške članove

Zbor poziva sve zainteresirane da im se pridruže, a i dalje je želja u rad Pjevačkog zbora Grada Preloga uključiti muške članove

Svoju su redovnu godišnju skupštinu održali članovi i članice Udruge Pjevački zbor Grada Preloga. Ovaj je zbor svojim nastupima uljepšao brojna događanja na području Preloga prošle godine.

Kako je istaknula u svom izvješću predsjednica Lidija Vidović Zvonar, organizirali su, već tradicionalni koncert 'Prelog svojim ženama', povodom Međunarodnog dana žena, gostovali u Strahonincu na Susretu zborova Međimurske županije, nastupile na Sajmu cvijeća, Božićnom koncertu zborova u Prelogu, gostovali na godišnjim koncertima  Puhačkog orkestra grada Preloga i Pjevačkog zbora Udruge umirovljenika Prelog.

Zbor je prošle godine obilježio i pet godina svoga rada. Tom prigodom, organizirale su i koncert pod nazivom 'Rođendanska rapsodija'. Zborom trenutno ravna profesorica Jasmina Malek Križanec.

Sve je članice Zbora pozdravio i predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki te im zahvalio na doprinosu kulturnom životu Preloga. Zbor poziva sve zainteresirane da im se pridruže, a i dalje je želja u rad Pjevačkog zbora Grada Preloga uključiti muške članove. Možete se pridružiti svake srijede, od 19:30 sati, u prostorima Pjevačkog zbora Grada Preloga na adresi Glavna 51 (stara Porezna uprava). 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!