Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Okupili se članovi KU Seljačka sloga Prelog, u odbore izabrani novi ljudi
Studio Vipro

GODIŠNJA SKUPŠTINA

FOTO Okupili se članovi KU Seljačka sloga Prelog, u odbore izabrani novi ljudi

Posebno je istaknut sjajan nastup te odlično predstavljanje međimurskog kraja i Preloga na Međunarodnom festivalu folklora u talijanskom Agrigentu

U subotu, 16. ožujka 2019. godine, u prostorima Vatrogasnog doma u Prelogu, održana je skupština Kulturne udruge „Seljačka sloga“ Prelog. Prije početka same skupštine, svim gostima i članovima obratio se predsjednik Srećko Lacković te pozdravio sve prisutne i zahvalio se svim članovima i ljudima dobre volje koji nesebično podupiru rad udruge, a posebno Gradu Prelogu.

Minutom šutnje odana je počast svim preminulim članovima udruge. Po otvaranju skupštine i odabiru radnog tijela skupštine, Vinko Oto podnio je Izvješće o radu udruge za 2018. godinu i Plan rada za 2019. godinu. Financijsko izvješće za 2018. godine podnio je Zlatko Martinčević, a Marin Zvonarek izvješće Nadzornog odbora. Sva su izvješća kao i Plan rada za 2019. godinu jednoglasno prihvaćeni.Data je razrješnica pojedinim članovima Upravnog i Nadzornog odbora odnosno dosadašnjem dopredsjedniku Mihaelu Slavičeku, umjesto kojeg je, za dopredsjednika izabran Dominik Petković, dosadašnjoj tajnici Martini Švenda, umjesto koje je izabran Vinko Oto te dosadašnjoj članici Nadzornog odbora Ruti Oto umjesto koje je izabrana Marija Detoni. Za novog člana Upravnog odbora umjesto Vinka Oto izabrana je Danijela Turek.

Na kraju same skupštine za pomoć u radu Udruge podijeljene su zahvalnice i to: Gradu Prelogu te predstavnicima udruga i donatorima: KUD Belica, KUD Strahoninec, KUD Općine Donji Kraljevec, KUD „Seljačka sloga“ Donja Dubrava, KUU „Lafra“ Turčišće, DVD Čehovec, JB Modelarija Blažeka, „Novak San“d.o.o., Studio VIPRO te obiteljima Petković i Turek.U ime Grada Preloga sve je pozdravio i zahvalio na doprinosu kulturnom i društvenom životu Grada Preloga, zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan. Posebno je istaknut sjajan nastup te odlično predstavljanje međimurskog kraja i Preloga na Međunarodnom festivalu folklora u talijanskom Agrigentu prošle godine.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!