POSLJEDNJE ZBOGOM

VIDEO I FOTO In memoriam – Draško Mihinjač: ‘Ostajemo bez sportaša, veterinara, ali iznad svega čovjeka’

U Prelogu je održana komemoracija za prerano preminulog Draška Mihinjača

U utorak, 12. ožujka, u Multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga, održana je komemoracija za prerano preminulog Draška Mihinjača.

Uz članove obitelji, komemoraciji su nazočili brojni njegovi kolege i prijatelji te predstavnici Grada Preloga. Od Draška Mihinjača se oprostio gradonačelnik Ljubomir Kolarek.

Draško Mihinjač rođen je 10.10.1957. godine, a umro je 10.03.2019. godine. Od 1984. godine bio je zaposlen u Veterinarskoj stanici Prelog d.o.o. U Knjizi žalosti upisano je:

‘Umro je Draško Mihinjač. Riječi su to koje su prohujale Prelogom u nedjelju navečer. S neizmjernom tugom i žalošću morali smo prihvatiti tu vijest. Draško Mihinjač bio je istaknuti sportski djelatnik, sportaš, natjecatelj, organizator brojnih sportskih događanja, osvajač brojnih medalja. Nekoliko je puta proglašavan najboljim sportašem Grada Preloga.

Organizator je Zlatne strijele Preloga, manifestacije prepoznatljive širom Hrvatske. Draško Mihinjač bio je i magistar veterine, istaknuti djelatnik naše Veterinarske stanice Prelog. Ostajemo bez sportaša, veterinara, ali iznad svega čovjeka. Ostajemo bez Draška. Ostavio nas je kada smo to najmanje očekivali. Otišao je kada je itekako bio potreban: svojoj obitelji, supruzi, djeci, unucima.’

Sprovod Draška Mihinjača biti će u srijedu 13. ožujka, na groblju u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije