Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Održana redovna godišnja skupština Zmajarskog kluba Rode iz Preloga
Studio Vipro

rode iz preloga

FOTO Održana redovna godišnja skupština Zmajarskog kluba Rode iz Preloga

Od aktivnosti Zmajarskog kluba Rode u 2018. godini posebno se ističe uspješna organizacija i provedba dvodnevne manifestacije 7. modelarskog mitinga

U subotu 23. veljače 2019. godine u prostorijama Cafe bara Marina, Zmajarski klub Rode Prelog održao je svoju redovnu godišnju skupštinu. Predsjednik Zdravko Erdelja i njegovi suradnici podnijeli su izvješće o aktivnostima kluba u prošloj 2018. godini koja su i prihvaćena te predstavili plan rada za 2019. godinu.

Skupštini su nazočili članovi prijateljskih udruga i klubova, predstavnici Zajednice tehničke kulture Međimurske županije, predsjednik Željko Medved i tajnik Leonardo Belović, direktor Marine d.o.o. Neven Hercigonja, a ispred Grada Preloga skupštinu je pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki.Od aktivnosti Zmajarskog kluba Rode u 2018. godini posebno se ističe uspješna organizacija i provedba dvodnevne manifestacije 7. modelarskog mitinga. Također, članovi su organizirali i prvomajsko druženje, klub je bio domaćin učenicima osnovnih škola, gostima iz Mađarske i Slovenije, članovi su sudjelovali na aeromitinzima i manifestacijama susjednih aero klubova u zemlji i inozemstvu kao i u raznim drugim aktivnostima (eko akcije, radne akcije oko uređenja letjelišta i slično).

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!