GODIŠNJA SKUPŠTINA

JURE PREMA NASLOVU Uspješna godina za nogometaše NK Draškovca

Tijekom 2018. izveden je niz radova na adaptaciji objekta svlačionice NK Draškovec

Svoju je skupštinu proteklog vikenda održao Nogometni klub Draškovec Geothermae. Opširno izvješće o radu podnio je predsjednik kluba Josip Kobal. Nogometni klub Draškovec Geothermae je jedan od glavnih nosioca društvenog i sportskog života u mjestima Draškovec i Hemuševec.

Prošle je godine seniorska ekipa osvojila naslov prvaka u 3. Međimurskoj ligi te izborila plasman u 2. Međimursku ligu skupinu A, gdje se uz Dubravčan i Naprijed, ove sezone, bori za naslov prvaka. Prigodom sedamdesete godišnjice kluba, Draškovcu je povjereno domaćinstvo u organizaciji nogometnog turnira prvaka županijskih liga, a naslov pobjednika osvojila je upravo ekipa Draškovca.

Tijekom 2018. izveden je niz radova na adaptaciji objekta svlačionice NK Draškovec. GKP Pre-kom d.o.o je izvodilo građevinske radove, uređenje okoliša, oborinsku odvodnju, opločenje tlakovcima. U okviru adaptacijskih radova prostorija objekta svlačionice kluba izvedeni su i elektroinstalaterski radovi te keramičarski radovi.

Elektroinstalaterske radove je izvela tvrtka D.G. Commerce d.o.o. dok je keramičarske radove izvela tvrtka Re-gra d.o.o. Također je izvedeno i povećanje angažirane snage na priključku struje. Sveukupna vrijednost izvedenih radova iznosi 330.078,03 kn (sa PDV-om). Predsjednik Kobal zahvalio je svima koji su na bilo koji način pomogli u radu, a posebno sponzorima te Zajednici sportskih udruga Grada Preloga i Gradu Prelogu.

Sve je pozdravio i gradonačelnik Ljubomir Kolarek, zaželjevši dobre rezultate u 2019. godini i najavivši završetak radova na obnovi infrastrukture na igralištu Nogometnog kluba Draškovec. Skupštinu su nazočili i predstavnici prijateljskih udruga iz Draškovca te predstavnici nogometnih klubova Narpijed iz Cirkovljana i Madost Komet iz Preloga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije