Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
CESTOVNA ČISTILICA Grad Prelog nabavio radni stroj za čišćenje malih gradova i općina
Studio Vipro

VRIJEDAN 550 TISUĆA KUNA

CESTOVNA ČISTILICA Grad Prelog nabavio radni stroj za čišćenje malih gradova i općina

Čistilica Timan 3400 je radni stroj za sva godišnja doba i može se koristiti za čišćenje ulica, čišćenje snijega, sakupljanje lišća...

Grad Prelog nabavio je, putem Gradskog komunalnog poduzeća Pre-kom d.o.o., radni stroj za čišćenje malih gradova i općina. Ključeve čistilice je radniku Pre – koma Ivanu Bermancu, uručio gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.Cestovna čistilica Timan 3400 danskog proizvođača komunalnih strojeva Timan nabavljena je putem javne nabave vrijedne 552.063,56 kuna sa PDV-om, a isporučio ga je njihov zastupnik za Republiku Hrvatsku, tvrtka O-K-TEH d.o.o. iz Zagreba.

Čistilica Timan 3400 je radni stroj za sva godišnja doba i može se koristiti za čišćenje ulica, čišćenje snijega, sakupljanje lišća pomoću usisnog crijeva za lišće ili pranja manjih površina visoktlačnim pištoljem.Nabavljena čistilica koristit će se za čišćenje ulica na području Grada Preloga, ali i na području  okolnih općina, jedinica lokalne samouprave uključene u rad Gradskog komunalnog poduzeća Pre-kom d.o.o.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!