GODIŠNJA SKUPŠTINA

FOTO Mladost Komet iz Preloga u osam kategorija okuplja preko stotinu i pedeset nogometaša

Sve ekipe mlađih kategorija su u vrhu svojih liga

U petak, 11. siječnja, svoju je redovnu godišnju skupštinu održao Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga. Skupština se održala u prostoru Gradske kavane Lovac u Prelogu, a nazočili su i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, njegov zamjenik Zdravko Kvakan, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki, predsjednik Međimurskog nogometnog saveza te član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mato Kljajić te tajnik Međimurskog nogometnog saveza Darko Jambrović, zatim predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa te župni vikar Hrvoje Damiš.

Na dnevnom redu našla su se redovna izvješća o radu Nogometnog kluba Mladost Komet za prošlu godinu. Izvješće o radu podnio je predsjednik kluba Željko Sokač.

Trenutno unutar Nogometnog kluba Mladost Komet djeluje osam kategorija igrača sa preko stotinu i pedeset nogometaša. Sve ekipe mlađih kategorija su u vrhu svojih liga. Nogometni klub Mladost Komet i prošle je godine bio organizator Ljetnih noći Grada Preloga, 38. Memorijala ing. Vladimira Skoka u malom nogometu. Suorganizatori su Sportskih igara mladih u Prelogu, a kao najveća želja i potreba kluba istaknuto je ulaganje u obnovu infrastrukture u Parku Mladosti u Prelogu.
Sljedeći vikend biti će posebno važan za klub iz Preloga. Sljedećeg će vikenda, 19. i 20. Siječnja, Nogometni klub Mladost Komet ugostiti u Prelogu preko tisuću malih nogometaša, na turniru mlađih dobnih kategorija. Igra se u šest kategorija, od najmanjih šestogodišnjaka pa do ekipa u kategoriji U14. Prijavljene su ekipe iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske županije te iz Zagreba. Igra se prema sljedećem rasporedu:

U6 – nedjelja prijepodne, dvorana DG Sport
U7 – subota poslijepodne, dvorana DG Sport
U8 – subota prijepodne, dvorana DG Sport
U10 – nedjelja poslijepodne, dvorana DG Sport
U12 – nedjelja, dvorana Osnovne škole Prelog
U14 – subota, dvorana Osnovne škole Prelog

Kako ističe predsjednik Mladosti Komet, Željko Sokač, i ovaj je turnir prilog nazivu Prelog – Europski Grad sporta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije