Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
PRELOG Završena radionica borilačkih sportova 'Tigrić'
Studio Vipro

KARATE

PRELOG Završena radionica borilačkih sportova 'Tigrić'

Na zabavnim, dinamičnim i edukativnim treninzima polaznici su naučili osnovne tehnike karatea, juda, boksa i samoobrane

Karate klub Mihovil Prelog je u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Preloga, Osnovnom i Srednjom školom Prelog 8., 9. i 10. siječnja 2019. godine organizirao besplatnu zimsku radionicu borilačkih sportova „Tigrić“ za učenike Osnovne i Srednje škole Prelog kao i za djecu sa šireg područja Grada Preloga i drugih škola.

Na zabavnim, dinamičnim i edukativnim treninzima u sportskoj dvorani Srednje škole Prelog mnogobrojni polaznici su kvalitetno iskoristiti vrijeme zimskih praznika i naučili osnovne tehnike karatea, juda, boksa i samoobrane.Provođenje slobodnog vremena djece i mladih kroz aktivno treniranje i druženje s vršnjacima nužno je poticati u što većoj mjeri jer je zdrav sportski život izrazito bitan za fizički, kognitivni i emocionalni razvoj djeteta. Ova misao motivira trenere Karate kluba Mihovil Prelog Miljenka Krušelja, Nikolu Markana i Luku Marđetka za učestalo organiziranje brojnih radionica na kojima će djeca ponajprije usvojiti nova znanja i vještine iz borilačkih sportova, ali i obogatiti svoj društveni život.

Svi polaznici radionica, rekreativci i budući sportaši pozivaju se na upis u karate školu Karate kluba Mihovil Prelog utorkom i četvrtkom od 19 do 20 sati u sportskoj dvorani Srednje škole Prelog. Više informacija možete dobiti kod tajnika i trenera kluba Miljenka Krušelja na broj mobitela 099/604-0298. I ova je radionica dio priče kojoj Prelog pripada ove godine, Prelog – Europski Grad sporta 2019.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!