Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
DOSTAVITE PRIJEDLOGE Grad Prelog traži najbolje sportaše i sportske ekipe
Dario Horvat

Dodjela nagrada i priznanja

DOSTAVITE PRIJEDLOGE Grad Prelog traži najbolje sportaše i sportske ekipe

Dostavite svoje prijedloge za najbolju sportašicu i sportaša, najbolju žensku i mušku ekipa i perspektivne mlade sportaše

I ove godine Zajednica sportskih udruga Grada Preloga tradicionalno organizira proglašenje najboljih sportašica i sportaša na području Preloga. Stoga iz Zajednice pozivaju sve sportske udruge da pošalju svoje prijedloge za najbolje u 2018. godini i to za: najbolju sportašicu, najboljeg sportaša, najbolju žensku sportsku ekipu, najbolju mušku sportsku ekipa i perspektivne mlade sportaše (za rezultate u 2018. godini).

Također se pozivaju sportske udruge s područja Grada Preloga da pošalju prijedloge za dodjelu priznanja zaslužnim sportskim djelatnicima. S obzirom na to da je želja da ta priznanja dođu u prave ruke treba obratiti pozornost na sljedeće: da nisu nagrađivani od strane Zajednice sportskih udruga Grada Preloga, da imaju najmanje 10 godina rada u klubu (udruzi) kao volonteri te je potrebno napraviti kratki sportski životopis predloženog kandidata.

Prijedloge treba dostaviti na adresu gradske uprave naslovljeno na Zajednica sportskih udruga grada Preloga, Glavna 35 40323 Prelog  ili na e-mail: sport.prelog@gmail.com.

Rok za dostavu prijedloga je 22. siječnja 2019. godine. Dodjela nagrada i priznanja najboljima održat će se, u petak. 8. veljače, u Domu kulture Grada Preloga.  

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!