Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
Ljubomir Kolarek: 'Nova godina će donijeti još ljepši, uređeniji i za život ugodniji Grad Prelog'

novogodišnja čestitka

Ljubomir Kolarek: 'Nova godina će donijeti još ljepši, uređeniji i za život ugodniji Grad Prelog'

Čestitku stanovnicima Grada Preloga uz Novu 2019. godinu uputio je gradonačelnik Ljubomir Kolarek

- Poštovane sugrađanke i sugrađani!

Godina iza nas ponovno je bila, možemo reći, uzbudljiva. Sljedeća, s proračunom od blizu 70 milijuna kuna bit će još uzbudljivija. Dinamičnija, s više posla, s više radnih zadataka za sve zaposlene u gradskoj upravi.

Dio sredstava koje planiramo u proračunu stiže iz raznih projekata i ne bih bio pošten, da osim gradskim zaposlenicima, koji sudjeluju u pisanju i provođenju projekata, ne zahvalim na pomoći svim županijskim i državnim institucijama. Kada se vidi kako Prelog danas izgleda, kako radimo i trošimo sredstva, kako izgleda naše gospodarstvo, mislim da nismo izigrali ničije povjerenje.

Također, Prelog je ponosan što je dio Međimurske županije, županije koja je u mnogim stvarima predvodnik u Republici Hrvatskoj. Htio bih zahvaliti žiteljima svih naselja, Cirkovljana, Čehovca, Čukovca, Draškovca, Hemuševca, Preloga, Oporovca i Otoka na njihovom doprinosu u našem razvoju.

Svima želim svako dobro u novoj 2019. godini, s nadom da će nam nova godina donijeti još ljepši i uređeniji, za život ugodniji Grad Prelog - poručio je gradonačelnik Ljubomir Kolarek, dr. med. vet.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!