Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
USPJEŠNE TVRTKE Josip Naranđa i Dragutin Švenda na prijemu kod Ljubomira Kolareka
Studio Vipro

VLASNICI KOD GRADONAČELNIKA

USPJEŠNE TVRTKE Josip Naranđa i Dragutin Švenda na prijemu kod Ljubomira Kolareka

Razlog za prijem je 40 godina samostalnog rada Dragutina Švende i 35 godina rada Josipa Naranđe. Vlasnici su tvrtki Foto Naranđa i Švenda Tarmann Chemie

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek, priredio je, u ponedjeljak, 17. prosinca prijem za vlasnike tvrtki Foto Naranđa d.o.o. te Švenda Tarmann Chemie d.o.o. Razlog za prijem je 40 godina samostalnog rada Dragutina Švende i 35 godina rada Josipa Naranđe.

Obojica su u posao krenuli kao vlasnici obrta, koji su s vremenom prerasli u uspješna poduzeća. Josip Naranđa svoj je obrt osnovao 1.2.1984. godine, a 1.2.1995. obrt je prerastao u tvrtku, današnju Foto Naranđa d.o.o. Veliku pomoć u radu pružala mu je kroz sve godine supruga Otilija te kćer Lea.Dragutin Švenda u privatni je posao krenuo 1979. godine, osnovavši tvrtku koja se bavila vulkanizerskim uslugama, popravkom i prodajom guma te proizvodnjom gumeno – tehničke robe. 1992. godine proširena je djelatnost na proizvodnju i prodaju sredstava za čišćenje za industriju, ugostiteljstvo i kućanstvo. Danas tvrtka Švenda Tarmann Chemie zapošljava dvadeste i jednog djelatnika.Gradonačelnik Kolarek zaželio im je puno uspjeha u radu, uz nadu da će njihov posao preuzeti članovi obitelji, nastavljajući tradiciju poduzetništva u obiteljima Naranđa i Švenda. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!