SUSRET GOSPODARSTVENIKA

VIDEO I FOTO Gospodarski forum u Prelogu okupio brojne poduzetnike

Na susret gospodarstvenika stigao je i ministar Darko Horvat

Grad Prelog i ove godine tradicionalno je održao Susret gospodarstvenika pod nazivom “Gospodarski forum Grada Preloga 2018.”.  

Ovogodišnji Gospodarski forum Grada Preloga, koji je održan u Hotelu Panorama, sastojao se od dva dijela. U prvom dijelu održano je nekoliko zanimljivih predavanja i radionica. U ovom dijelu partneri Grada Preloga bili su HAMAG BICRO, Con-ZO – Udruga zavarivačkog osoblja te Udruga poslovnih ljudi “Partner” iz Zagreba. 

Vjeran Vrbanec predsjednik uprave HAMAG BICRO-a u izjavi se osvrnuo na međimurske poljoprivrednike kako bi morali više aplicirati na natječaje, te kao i svi ostali, novaca ima:

Na završnoj svečanosti prikazan je kratki dokumentarni film o gospodarstvu Grada Preloga te je održana panel diskusija o Razvojnoj strategiji Grada Preloga od 2018. do 2028. godine.

Evo što nam je o događaju rekao gradonačelnik Ljubomir Kolarek. 

Susretu gospodarstvenika nazočili su brojni poduzetnici, a nazočnima su se obratili uz gradonačelnika, zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec, predsjednik Obrtničke komore Boris Lukovnjak, predsjednik Hrvatske gospodarske komore županijske komore Čakovec Mladen Križaić, te ministar gospodarstva Republike Hrvatske Darko Horvat. Nakon završne svečanosti uslijedilo je već tradicionalno druženje poduzetnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije