Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
RADOVI U PUNOM JEKU Radovi na izgradnji Poduzetničkog centra u Prelogu – PCP
Grad Prelog

GRAD PRELOG

RADOVI U PUNOM JEKU Radovi na izgradnji Poduzetničkog centra u Prelogu – PCP

Radovi na izgradnji Poduzetničkog centra Prelog, u vrijednosti od 13.132.681,56 kn su u punom zamahu

Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek zajedno s Projektnim timom Grada Preloga te službenicima koji vode projekt „Izgradnja poslovne infrastrukture i osnivanje Poduzetničkog centra“, posjetio je u četvrtak, 15. studenog, gradilište budućeg Poduzetničkog centra Prelog.

Radovi na izgradnji Poduzetničkog centra Prelog, u vrijednosti od 13.132.681,56 kn su u punom zamahu. Izvode se prema planu, a prilikom terenskog uvida izvodilo se betoniranje stropne ploča kata građevine. Narednih dana u planu je i postava čeličnog dvostrešnog krova čime bi bila završena konstrukcija građevine.

Zgrada Poduzetničkog centra sastoji se od prizemlja, kata te potkrovlja, ukupne neto površine 2.172,22 m². Radovi na samoj izgradnji Poduzetničkog centra Prelog započeli su 2. srpnja 2018. godine a trajat će ukupno 11 mjeseci. Izvođač radova je tvrtka „Izgradnja“ d.o.o. Domašinec. Treba napomenuti da je projekt podržan od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta a financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!