Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Jelen Martin stigao na poklon iz Varaždina u Vodocrpilište Prelog
Grad Prelog

neobičan poklon

FOTO Jelen Martin stigao na poklon iz Varaždina u Vodocrpilište Prelog

Martin će uživati u jednom od najljepših i najuređenijih prostora u Hrvatskoj

Vodocrpilište Prelog Međimurskih voda d.o.o. postalo je bogatije za jelena, prigodno nazvanog Martin. Slijedom odlične suradnje Međimurskih voda d.o.o. i varaždinske tvrtke Varkom d.d, varaždinska tvrtka poklonila je Međimurskim vodama jelena, koji je pušten u prostor Vodocrpilišta Prelog.

Inače, Varkom na svojem vodocrpilištu u Varaždinu unatrag 30 godina drži stado jelena i košuta, koje je od početne dvije jedinke naraslo na sedamdesetak komada. Ovo je prva od nekoliko životinja koja će biti puštena u vodocrpilišta Međimurskih voda d.o.o. Svemu su svjedočili direktori poduzeća Vladimir Topolnjak i Željko Bunić, uz gradonačelnika Grada Preloga Ljubomira Kolareka i zamjenika gradonačelnika Grada Varaždina Zlatana Avara.

Prostor Vodocrpilišta Prelog, na koje su ponosne i Međimurske vode d.o.o. i Grad Prelog među najljepšima je i najuređenijima u Hrvatskoj, hortikulturno uređen i uredno košenih travnatih površina te predstavlja pluća u zaštiti okoliša i zalog je budućnosti za sljedeće generacije.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!