Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
Kreće prikupljanje podataka za priključenje na javni sustav odvodnje u Cirkovljanu
Međimurske vode

međimurske vode

Kreće prikupljanje podataka za priključenje na javni sustav odvodnje u Cirkovljanu

Predstavnici Međimurskih voda obilaskom svakog domaćinstva prikupljat će potrebne podatke i vršiti izradu skice budućeg priključka

Postupak za priključenje objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u naseljima Grada Preloga, u skladu s Odlukom o priključenju na komunalne vodne građevine Grada Preloga, nastavlja se i u Cirkovljanu, u organizaciji Međimurskih voda d.o.o. Čakovec, kao nositelja investicije Aglomeracija Donja Dubrava i kao isporučitelja vodnih usluga za područje Grada Preloga.

Od ponedjeljka, 29. listopada predstavnici Međimurskih voda d.o.o. će u Cirkovljanu, obilaskom svakog domaćinstva, prikupljati potrebne podatke i vršiti izradu skice budućeg priključka, a za potrebe sklapanja ugovora o priključenju na sustav javne odvodnje i korištenju usluga javne odvodnje i pročišćavanja.

Nakon prikupljanja podataka, uslijedit će sklapanje ugovora o priključenju na javnu odvodnju. Sklapanje ugovora organizirat će se u petak, 14. prosinca, od 12 do 18 sati, u Domu kulture Cirkovljan. Grad Prelog i Međimurske vode d.o.o., pozivaju sve mještane Cirkovljana na razumijevanje i suradnju.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!