'BORBA' ZA RADNIKE

Predavanje u Prelogu: Kako privući i zadržati najbolje zaposlenike

U današnje vrijeme sveopćeg nedostatka radne snage, više nego ikada prije postavlja se imperativ da se poslodavci pozicioniraju na tržištu radne snage kao poželjni te oni kod kojih su zaposlenici ponosni što rade ili žele doći raditi

Grad Prelog poziva na edukativno predavanje pod nazivom ‘Kako privući i zadržati najbolje zaposlenike’ koje organizira Grad Prelog u suradnji s tvrkom Avus d.o.o. iz Varaždina.

U današnje vrijeme sveopćeg nedostatka radne snage, više nego ikada prije postavlja se imperativ da se poslodavci pozicioniraju na tržištu radne snage kao poželjni te oni kod kojih su zaposlenici ponosni što rade ili žele doći raditi. Na koji način se pozicionirati kao poslodavac možete saznati na edukativnom predavanju pod nazivom “Kako privući i zadržati najbolje zaposlenike”.

Prijave za edukaciju se primaju na: e-mail: gospodarstvo@prelog.hr. Za dodatne informacije slobodno se obratite tvrki Avus d.o.o.: e-mail: asja.lajtman@avus.hr, (telefon 091 4 776 234). Predavanje će se u Gradskoj vijećnici održati 25. studenog od 13 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije