Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
Obavijest o početku postupka za priključenje na javni sustav odvodnje - Draškovec i Hemuševec
Međimurske vode

GRAD PRELOG

Obavijest o početku postupka za priključenje na javni sustav odvodnje - Draškovec i Hemuševec

Predstavnici Međimurskih voda obilaskom svakog domaćinstva prikupljat će potrebne podatke i vršiti izradu skice budućeg priključka

Međimurske vode d.o.o. Čakovec kao nositelj investicije Aglomeracija Donja Dubrava i kao isporučitelj vodnih usluga za područje Grada Preloga nastavlja sa postupkom za priključenje objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u naseljima Grada Preloga, u skladu s Odlukom o priključenju na komunalne vodne građevine Grada Preloga. Postupak se nastavlja u Draškovcu i Hemuševcu.

Od četvrtka 18.10.2018. godine u Draškovcu i Hemuševcu predstavnici Međimurskih voda d.o.o., obilaskom svakog domaćinstva prikupljat će potrebne podatke i vršiti izradu skice budućeg priključka, a za potrebe sklapanja ugovora o priključenju na sustav javne odvodnje i korištenju usluga javne odvodnje i pročišćavanja.

Nakon prikupljanja podataka, uslijedit će sklapanje ugovora o priključenju na javnu odvodnju. Sklapanje ugovora organizirat će se u petak, 7. prosinca, od 12 do 18 sati, u Domu kulture Hemuševec te Domu kulture Draškovec. Grad Prelog i Međimurske vode d.o.o., pozivaju sve mještanje Draškovca i Hemuševca na razumijevanje i suradnju.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!