Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
Prelog ponovno dobio status ispitnog mjesta za provedbu vozačkog ispita
Grad Prelog

DOBRE VIJESTI ZA BUDUĆE VOZAČE

Prelog ponovno dobio status ispitnog mjesta za provedbu vozačkog ispita

Prelog je preko 40 godina bio ispitno mjesto no zbog nekih tehničkih uvjeta prije desetak godina ono je ukinuto

Ulaganjem u cestovnu i komunalnu infrastrukturu, kao i ulaganjem tvrtki koje se bave osposobljavanjem vozača za upravljanje vozilima raznih kategorija, Prelog je ponovno uspio dobiti status ispitnog mjesta. 

Prelog je preko 40 godina bio ispitno mjesto no zbog nekih tehničkih uvjeta prije desetak godina ono je ukinuto. Pregledom cestovne infrastrukture Grada Preloga, povjerenstvo sastavljeno od predstavnika Ministarstva unutarnjih poslova i predstavnika Hrvatskog autokluba, donijelo je odluku kojom Grad Prelog ispunjava minimum propisanih prometno – tehničkih uvjeta za provedu vozačkih ispita za vozila AM, A1, A2, A, B i BE kategorije iz nastavnog predmeta Upravljanje vozilom.

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek istaknuo je veliko zadovoljstvo ovom odlukom, naglašavajući da je obaveza Grada Preloga i nadalje ulagati u cestovnu infrastrukturu kako bi promet kroz naselja Preloga bio što sigurniji. Jedno od najvećih ulaganja, u cestovnu infrastrukturu, u sljedećih nekoliko godina, bit će izgradnja zaobilaznice Grada Preloga, dok će do 6. prosinca, Dana Grada Preloga, biti postavljeni i semafori kod Srednje Škole Prelog. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!