Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
Kreće prikupljanje podataka za priključenje na javni sustav odvodnje u Čukovcu i Oporovcu
Međimurske vode

Aglomeracija Donja Dubrava

Kreće prikupljanje podataka za priključenje na javni sustav odvodnje u Čukovcu i Oporovcu

Grad Prelog i Međimurske vode d.o.o., pozivaju sve mještane Oporovca i Čukovca na razumijevanje i suradnju

Međimurske vode d.o.o. Čakovec kao nositelj investicije Aglomeracija Donja Dubrava i kao isporučitelj vodnih usluga za područje Grada Preloga započet će postupak za priključenje objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda, u skladu s Odlukom o priključenju na komunalne vodne građevine Grada Preloga.

Prva naselja u kojima će se krenuti sa prikupljanjem podataka su Čukovec i Oporovec. Od ponedjeljka, 15. listopada u Čukovcu i Oporovcu predstavnici Međimurskih voda d.o.o., obilaskom svakog domaćinstva prikupljat će potrebne podatke i vršiti izradu skice budućeg priključka, a za potrebe sklapanja ugovora o priključenju na sustav javne odvodnje i korištenju usluga javne odvodnje i pročišćavanja.

Nakon prikupljanja podataka, uslijedit će sklapanje ugovora o priključenju na javnu odvodnju. Sklapanje ugovora organizirat će se u petak, 16. studenog, od 12 do 18 sati, u Društvenom domu Oporovec te Društvenom domu Čukovec. Grad Prelog i Međimurske vode d.o.o., pozivaju sve mještane Oporovca i Čukovca na razumijevanje i suradnju.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!