ROĐENDANSKO SLAVLJE

FOTO Slavljeničkom tortom i priredbom vrtić Vesela loptica proslavio prvi rođendan

DV Vesela loptica jedan je od najljepših i najfunkcionalnijih vrtića u Hrvatskoj, a na ukupno 868.40 m² posjeduje vlastitu dvoranu i bazen za obuku neplivača

Prošlo je više od godinu dana od velikog otvaranja prvog privatnog vrtića u Prelogu. U svečanom ozračju s mnoštvo djece, roditelja i prijatelja, kolektiv DV Vesela loptica proslavio je svoj prvi veliki rođendan. S osmijehom na licima, supružnici Leonarda i Mario Bauer zahvalili su svim zaposlenicima i okupljenima na ukazanom povjerenju da zajedno s njima grade najljepše mjesto za odgoj i obrazovanje djece predškolske dobi.

Od početka otvaranja vrtića, 4. rujna 2017. godine do danas, mnoge su se stvari promijenile. Od početnih 40-tak djece i ukupno 10 zaposlenika, DV Vesela loptica s novom pedagoškom godinom u potpunosti je popunio svoj smještajni kapacitet i zaposlio čak 8 novih osoba. Izrazito zahtjevnu prvu godinu, punu promjena i otkrivanja uspjeli su prebroditi, a sadašnji pun kapacitet vrtića govori kako su još mnoge godine ispred njih.

DV Vesela loptica  jedan je od najljepših i najfunkcionalnijih vrtića u Hrvatskoj, a na ukupno 868.40 m² posjeduje vlastitu dvoranu i bazen za obuku neplivača. 
– Nastojat ćemo opravdati dobiveno povjerenje, držati se kvalitete te nastaviti pružati najbolje uvjete za odgoj i rast naše djece – zaključila je ravnateljica vrtića Jasmina Bajus.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije