Međimurka BS nastavlja pozitivnu gospodarsku klimu u Prelogu

U najsjevernijoj hrvatskoj županiji svi su gospodarski pokazatelji u porastu, a da je tome tako potvrđuje i trgovačka kuća Međimurka BS. S ciljem još kvalitetnije usluge svojim kupcima, otvorili su svoju četvrtu poslovnicu, u srcu donjeg Međimurja, u Prelogu.

Centar alata koji se prostire na 750 kvadratnih metara te zapošljava 18 djelatnika, nalazi se u Industrijskoj zoni Istok koja već niz godina prati zahtjeve modernog tržišta.

Centar je svečano otvorio vlasnik i direktor Slaven Brzuhalski, naglasivši kako je ovo jedini centar ovakvog tipa u donjem Međimurju te da njegova realizacija, kao ni nijedan drugi poslovni uspjeh ne bi bio moguć bez obiteljske podrške. Investiciju vrijednu nešto više od 6 milijuna kuna pozdravio je i zamjenik župana Međimurske županije Zoran Vidović.


“Bez obzira na situaciju u hrvatskom gospodarstvu, zahvaljujući ovakvim investicijama vidimo da je ono međimursko na dobrom putu. Svaki pozitivan pomak na tom polju stoga se mora nagraditi, jer donosi napredak, smanjenje nezaposlenosti i veće poslovne mogućnosti”, rekao je zamjenik župana te na veselje svih prisutnih među prvima krenuo u istraživanje ponude poslovnice koja nudi 15 tisuća artikala.

Uz prigodnu čestitku i pohvalu, vlasnicima i djelatnicima Međimurke BS svako dobro u poslovnom svijetu poželio je i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije