Popodne s Brunom Šimlešom u KIČ Prelog

Književnu i duhovnu poslasticu za kraj Mjeseca hrvatske knjige i kalendarske godine priređuje Knjižnica i čitaonica Grada Preloga u obliku gostovanja Brune Šimleše.

Šimleša je autor knjiga popularne psi­hologije. Dosad je objavio sedam knjiga, od kojih su Ljubavologija (Naklada Ljevak, 2011.) i Škola života (Naklada Ljevak, 2014.) bile među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj, prodane u više od 25.000 pri­mjeraka. Diplomirao je sociologiju 2002. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a zadnje dvije godine, osim pisanja i držanja predavanja, vodi emisiju Svaki dan, dobar danna Hrvatskoj televiziji.

Susret će se održati 23.11.2015. u 17:00 sati u multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus. Pozvani ste svi na neobično i zanimljivo druženje te motivacijsko predavanje. U prilogu nudimo mali uvid u Šimlešina promišljanja o sebi i životu koja će vas možda dodatno motivirati da dođete na susret.

Ja sam sretan čovjek koji uživa u otkrivanju odgovora na ključna životna pitanja. Sretan sam zato što volim sebe kakav jesam. Sretan sam zato što iznimno uživam u onome što već imam u sebi i oko sebe. To mi olakšava trud oko nadvladavanja mana i razvijanja onoga što još nemam u sebi i oko sebe.

A to dvoje zajedno mi daje mudrost da prihvatim sve ono što ne mogu i ne trebam promijeniti. Znam da to zvuči jednostavno, iako vjerujte mi, nije bilo nimalo jednostavno postići to, ali sada je zadivljujuće jednostavno živjeti na taj način. Kad si sam prestaneš stvarati probleme, u složenosti života postaje zadivljujuće jednostavno uživati.” (Bruno Šimleša)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije