Ministarstvo sufinancira radove u Prelogu s 210 tisuća kuna

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja sufinancira radove za nastavak izvedbe prometnice i kanalizacijske mreže sa kućnim priključcima ulice Ivana Glavine u Prelogu iznosom 210.000,00 kuna

Tijekom ove godine u Ulici Ivana Glavine na području ID DPU Jug u Prelogu prodano je 10 građevinskih parcela, te su se investitori odlučili za gradnju montažnih obiteljskih kuća, javlja Prelog.hr.

Obzirom da se objekti izvode montažnim načinom gradnje, svi će objekti biti završeni u skorom roku, tako da se nameće nužna potreba za nastavkom izgradnje komunalne infrastrukture, pa je Grad Prelog nastavio sa radovima na izvedbi kanalizacijske mreže sa kućnim priključcima te uređenjem prometnice (izvedbom bijele ceste).

Radove izvodi tvrtka Pavlic-asfalt-beton iz Goričana, a predvidivi završetak radova je kolovoz 2016. Realizacija radova odvija se u okviru projekta ‘Izgradnja prometnica i kanalizacije dijela naselja Jug u Prelogu, obuhvat izmjena i dopuna detaljnog plana uređenja Jug Prelog’.

Predvidiva vrijednost radova iznosi cca. 450.000,00 kuna, a radove zajednički financiraju Grad Prelog i Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja s iznosom od 210.000,00 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije