SLAVLJE LJUBAVI Valentinovo u Prelogu

Nekima je trebalo dugo da je pronađu, neki je osjećaju od najranijih dana, a neki su još uvijek u potrazi za njom. Naravno, riječ je o pravoj ljubavi koja nas čini sretnima, a koju slavimo svake godine 14. veljače na dan zaljubljenih – Valentinovo.

Simbol Dana zaljubljenih je Kupid, starorimski bog ljubavi, koji se prikazuje kako drži luk i strijelu jer se vjeruje da se onaj koga on pogodi svojom čarobnom strelicom odmah zaljubi. Osim sretnih ljubavi koje traju cijeli život, postoje i one često opjevane i spominjane, a nesretne…

Mali uvid u cijelu priču i temu o nesretnim ljubavima moći ćete dobiti u ponedjeljak, 13. veljače u 19 sati u multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga. Književni krug Prelog i Knjižnica i čitaonica Grada Preloga i ove godine, po treći put zajedničkim snagama organiziraju svečanost Valentinovo u Prelogu, koju ostvaraju uz partnere: OŠ Prelog, SŠ Prelog i OŠ Draškovec.

Ukoliko želite ući u valentinovski ugođaj i prije samog Dana zaljubljenih, pozivaju vas da im se pridružite u slavlju ljubavi uz priče, pjesme, dobro društvo, ugodnu atmosferu, glazbu i kolače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije