Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Labudovi iz Preloga održali svoju skupštinu

FOTO Labudovi iz Preloga održali svoju skupštinu

Tradicionalno, redovnom godišnjom skupštinom i prigodnim druženjem, još jednu godinu svoga rada obilježio je Nautički klub Labud iz Preloga. Skupština je održana u prostoru restorana Hotela Panorama u Prelogu.

Skupštini su nazočili međimurski župan Matija Posavec i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek koji su pozdravili i podržali rad Nautičkog kluba Labud. Uz predstavnike prijateljskih društava Vidovski zlatari i Fljojsar te Kluba traktoristov Steyr Središče ob Dravi, na skupu su bili i predstavnici Zajednice tehničke kulture Međimurske županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predsjednik Zajednice Željko Medved podijelio je priznanja Zajednice tehničke kulture Međimurske županije članovima Labuda: Josipu Novaku, Ignacu Beliću, Pavlu Ružmanu, Vladimiru Vuku, Ivanu Višniću i Klementini Srpak te Gradu Prelogu.

O prošloj godini govorio je predsjednik Dražen Novak, blagajničko izvješće podnijela je Klementina Srpak, izvješće Nadzornog odbora Ivan Višnić, a o planovima za ovu godinu govorio je Josip Novak. Svojim su nastupom skupštinu uljepšali glazbenici, Danijel Oto, prof. te sopranistica Samanta Grahovec.

Tradicionalno druženje nakon skupštine potrajalo je dugo u noć, a prva aktivnost Labuda bilo je sudjelovanje na Fašniku u Prelogu, javlja Prelog.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!