RUČNI RADOVI žena na temu cvijeća stvorili proljetni ugođaj u Prelogu

Drugu godinu za redom u multimedijalnoj dvorani Muzeja Grada Preloga organizirana je izložba ručnih radova žena na temu cvijeća.

Organizatori su kustos Muzeja gospođica Iva Kožnjak i predsjednica Književnog kruga Prelog gospođa Marija Vuk.

Ove godine javile su se kreativne Udruge, klubovi i pojedinci iz Preloga, Dunjkovca, Turčišta, Domašinca, Donjeg Kraljevca, Čakovca, Podbresta, Čehovca i drugih mjesta Međimurja.

Cvijeće je izrađeno u mnogim tehnikama, materijalima, oblicima i bojama, što je davalo proljetni ugođaj.

Svojim su se radovima predstavili Jelena Kramar, Nevenka Kovačić, Ana Gosarič, Biserka Horvat, Marija Novak, Ivanka Novak, Ivanka Sinković, Vera Lipović, Ljubica Bubek, Marija Bermanec, Franciska Mesarić, Olga Hoblaj, Katarina Bašek, Milanka Krhač, Ana Gosarić, Sanda Bogdan, Marija Vuk, ‘Dinin kutak’, Udruga ‘Zora’, Udruga žena općine Domašinec ‘Potočnica’, Udruga žena ‘Priločko srce’ i klub ‘Duga’ iz Preloga.

Ugodnoj atmosferi na izložbi čitanjem svojih pjesama i poruka na temu cvijeća i žena, dali su članovi ‘Književnog kruga Prelog’ Ivanka Novak, Marija Bermanec, Veronika Zrna, Draženka Novak, Sanja Rašan i Vinko Rojko.

Izložba je otvorena od 6. ožujka do 10. travnja. Izlagači i posjetitelji pozvani su da se jave i iduće godine, sa nadom u još veći broj izlagača.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije