Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Sportske igre dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

FOTO Sportske igre dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Uoči Dana državnosti Republike Hrvatske, u Prelogu je, u subotu 24. lipnja, održano 23. Sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske župnaije i 5. Susret djece hrvatskih branitelja Međimurske županije.

Natjecanja su se održala u stolnom tenisu, malom nogometu, šahu, boćanju, streljaštvu, kartanju bele, povlačenju konopca, a za djecu je bila organizirana likovna radionica, modeliranje te natjecanja u pikadu i stolnom nogometu. Natjecanja su održana u Vatrogasnom domu i Osnovnoj školi u Prelogu te na terenima i prostorima Nogometnog kluba Otok u Otoku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovogodišnje je natjecanje održano pod pokroviteljstvom Međiimurske županije te Grada Preloga, a u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske Podružnica Međimurske županije te Ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Prelog.

Prilikom otvorenja, koje je održano na Trgu Slobode, nazočnima su se obratili predsjednik preločkog ogranka Dragutin Kare, predsjednik međimurske podružnice Stjepan Horvat, zamjenik gradonačelnika Grada Preloga Zdravko Kvakan, izaslanik ministra branitelja Josip Vranješević, saborski zastupnik Darko Horvat te zamjenik župana Josip Grivec, koji je i otvorio natjecanja, a svečanosti otvorenja nazočio je i saborski zastupnik Branimir Bunjac te načelnik Policijske postaje Prelog Policijske uprave međimurske Ivan Sokač

Sportski susreti završili su prigodnim druženjem u prostorima Nogometnog kluba Otok, javlja Prelog.hr. Ukupno, najbolji je bio Mihovljan ispred Svetog Jurja na Bregu i Preloga.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!