Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
LJETNE NOĆI PRELOGA Stižu Neno Belan i Psihomodo Pop

LJETNE NOĆI PRELOGA Stižu Neno Belan i Psihomodo Pop

I ove godine Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira, 37. po redu, tradicionalni Malonogometni noćni turnir te usporedno s njim Ljetne noći Grada Preloga. Ova događanja prepoznatljiva su ne samo u Prelogu, već i u cijelom Međimurju i susjednim županijama.

Popularni "turnir i ljetne noći" istinski su brand Grada Preloga. Ovo je najstariji, najpopularniji, najkvalitetniji i najbrojniji malonogometni turnir ovog dijela Hrvatske. Ljetne noći popularne su zbog svog zabavnog dijela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nema imena sa hrvatske estrade koje u poljednjih tridesetak godina nije gostovalo u Prelogu: Parnji Valjak, Prljavo Kazalište, Magazin, Zlatko Pejaković, Hladno Pivo, Crvena jabuka, Oliver Dragojević i brojni drugi zabavljali su publiku u Prelogu. Posebno se, iz osamdesetih godina, pamte gostovanja velikih zvijezda iz nekadašnje države Lepe Brene i Zdravka Čolića.

I ove godine priprema se bogat zabavni program (Neno Belan, Psihomodo Pop, Priločki folklorni susreti i Večer uz tamburicu) uz brojne domaće, međimurske izvođače.

Prošle godine pobjednici 36. Memorijala ing. Vladimira Skoka bili su Mip Weyland u seniorskoj, Nautički klub Labud u veteranskoj konkurenciji, MNK Varaždin kod starijih pionira, a Elmaco kod mlađih pionira. Ove godine natjecanje će se također odvijati u četiri kategorije: seniori (kotizacija 500 kuna, prva nagrada 10000 kuna), veterani (kotizacija 400 kuna, prva nagrada 2000 kuna), mlađi pioniri (rođeni 2006. i mlađi, kotizacija 100 kuna) i stariji pioniri (rođeni 2002. godine i mlađi, kotizacija 100 kuna).

Kod mlađih kategorija nagrade će biti sportska oprema. U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 12. srpnja u City baru u Prelogu, a prijaviti se može te se sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 098/461-014. Izvlačenje je predviđeno za srijedu 12. srpnja.

Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu sto kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 098/461-014. Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbe.

Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima, mali nogomet i odbojku na pijesku u Prelogu, u Parku Mladosti, od četvrtka, 13. srpnja

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!