Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Madić i Višnjić ulovili 'labuđe pero'

FOTO Madić i Višnjić ulovili 'labuđe pero'

mg6119copy720454 Fotogalerija

Nautički klub Labud Prelog po 17. put zaredom organizirao je sportsku manifestaciju 'Lov na labuđe pero'. Manifestacija je to koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika i zaljubljenika u rijeku Dravu i dravske 'čone'.

Ove godine sudjelovalo je 15 ekipa. Utrka je od samog starta pokazivala da su natjecatelji izuzetno dobro pripremljeni, a pomogla im je i sama rijeka Drava koja je bila niska i mirna. Sve se odvijalo po vrlo vrućem i sparnom vremenu, a u tim uvjetima najbolje se snašao dvojac Nikola Madić i Ivan Višnjić, koji su na cilj stigli s prednosti od dvije dužine čamca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi su u cilj uplovili Miro Ivančić i Branko Ivančić, dok su treći bili Igor Grabant i Dario Grabant. Trojica prvoplasiranih parova su uz novčane nagrade osvojili pehare i tradicionalne mrkve te unikatni ručni rad osoba iz kluba Duga koji su na ovoj manifestaciji priredili i prigodnu radionicu.

Uz Lov na labuđe pero, Labudovci su pripremili i natjecanje u pračkanju na koje je bilo prijavljeno 33 natjecatelja te alku na vodi s prijavljenih 9 ekipa.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!