Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Oldtajmeri u Prelogu, najstariji Mercedes iz 1936. godine

FOTO Oldtajmeri u Prelogu, najstariji Mercedes iz 1936. godine

Oldtimer klub Prilok iz Preloga bio je u nedjelju, 16. srpnja organizator i domaćin prve noćne izložbe oldtajmer vozila u kojoj su sudjelovali članovi Oldtimer kluba Međimurje i gosti iz Zagreba.

Izložba je održana u sklopu Ljetnih noći grada Preloga u Sportskom parku Mladost, a građani su se s oduševljenjem divili izloženim vozilima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na izložbi je prisustvovalo 40 izlagača od toga je bilo 30 automobila i 10 motora i mopeda. Najstariji automobil bio je Mercedes iz 1936. godine - rekao nam je u ime kluba Denis Tkalec.

Održane su i Oldtimer igre bacanja ringova, procjena težine automobilske pumpe te pucanje loptice na improvizirani gol. Najbolji su primili i nagrade sponzora.

- Puno se zahvljujemo Gradu Prelogu na pomoći te ostalim sponzorima te izložbe: Gospodarstvo Ružić, Kavana "Kocka" M. Subotica, Euroherc, Auto Škola "Prilok", Picerija "Fat Boy", Auto limarija "Đurkin" Belica, Prijevozništvo i vućna služba "Pavlic" Čakovec, "Street Bar" Prelog i Caffe Bar "Art" Prelog - poručuju iz kluba.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!