Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
DAMIR MARTIN Srebrni olimpijac u veslanju trenira u Prelogu

DAMIR MARTIN Srebrni olimpijac u veslanju trenira u Prelogu

U sklopu priprema za Svjetsko veslačko prvenstvo, koje se od 24. rujna do 01. listopada, održava u američkoj saveznoj državi Florida, u Prelogu boravi sjajni hrvatski olimpijac Damir Martin.

Svoje pripreme provodi na akumulacijskom jezeru HE Dubrava te u prostorima Sportsko rekreacijskog centra DG Sport. Damir Martin olimpijski je doprvak iz Rio de Janeira i dvostruki europski prvak u samcu, a ove je godine osvojio i srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u veslanju u Račicama. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz ove uspjehe osvajač je i srebrne olimpijske medalje u Londonu te svjetskih zlatnih medalja u četvercu sa Martinom i Valentom Sinkovićem te Davidom Šainom.

Prijem za ovog sjajnog sportaša i njegovu ekipu priredio je u prostorima gradske uprave Grada Preloga gradonačelnik Ljubomir Kolarek. Istakao je ponos što je Prelog domaćin pripremama vrhunskih hrvatskih sportaša.

DG Sport i mogućnosti koje nudi „Priločko jezero“ izuzetno su velike te se možemo samo nadati kako ćemo ih u budućnosti znati što bolje iskoristiti, javlja Prelog.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!