FROOOM! – filmske radionice u Prelogu

Bacači sjenki i njihovi partneri Prelogu uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Hrvatskog audiovizualnog centra, Agencije za elektroničke medije, Grada Zagreba i drugih donatora, sponzora te zaklada i ove godine organiziraju edukativne radionice o filmu FROOOM! u namjeri da ostvare vrhunske edukacije mladih i osiguraju kvalitetni kulturni, filmski i zabavni program!

FROOOM! je namijenjen djeci i mladima uzrasta od 9 do 13 godina (na početnoj razini) i nastavlja edukacijsku i umjetničku praksu po kojoj je naše djelovanje prepoznatljivo široj javnosti: od rada u lokalnoj zajednici, preko novomedijske i sudioničke izvedbene umjetnosti, do preispitivanja medija i izmještanja uvriježenih motrišta na obrazovanje, zabavu i izazove suvremenog društva.

Koncept radionice rezultat je provjerenog rada tima stručnjaka koji dolaze iz različitih disciplina: dramska pedagogija, kulturna antropologija, psihologija, novomedijske prakse, animirani film, glazba i gluma.

FROOOM! u trajanju od 5 dana (35 školskih sati) je zamišljen kao boravak od 9 do 15h i provodi se u radu s grupom do 16 sudionika. Uvidom u složeni proces nastajanja filmske umjetnosti, pružamo polaznicima osnove promišljanja filmske i vizualne kulture, pripremajući ih za primjenu dobivenih znanja s naglašenim autorskim principom te razvijajući tehničke, narativne i izvedbene kompetencije.

Termini radionica i prijave:

U tijeku su upisi za ljetne radionice u Prelogu koje će se održavati u terminu od 28. 08. – 01.09. 2017. u Knjižnici i čitaonici Grada Preloga i Domu kulture Grada Preloga uz partnerske udruge Efekt i Društvo Naša Djeca Prelog. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 200,00 kn.

Kontakt za prijavu:

Knjižnica i čitaonica Grada Preloga

Glavna ulica 33

40323 Prelog

Tel: 040/646 -753

e-mail: knjiznica_prelog@ck.t-com.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije