Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
SREDNJA ŠKOLA PRELOG U planu proširenje i gradnja sportske dvorane

SREDNJA ŠKOLA PRELOG U planu proširenje i gradnja sportske dvorane

U Srednjoj školi Prelog održan je radni sastanak vezan uz proširenje Srednje škole Prelog. Srednja škola Prelog osnovana je 1998./99. školske godine, a daljnji razvoj Srednje škole Prelog iziskuje proširenje njezinih kapaciteta.

Sastanku su nazočili, uz predstavnike Srednje škole Prelog, gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željko Poredoš, predstavnici Međimurske županije, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Branko Sušec sa suradnicima, voditeljica Odsjeka za obrazovanje, kulturu i sport Blaženka Novak, Maja Golubić iz Regionalne razvojne agencije Redea, voditeljica Ispostave Prelog Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Lidija Bubanić te arhitekt Ivo Lola Petrić iz tvrtke Submap d.o.o.

Gradonačelnik Kolarek istakao je važnost Srednje škole Prelog za razvoj Preloga te je istakao nužnost njezine obnove i dogradnje. Pročelnik Sušec dodao je da će Međimurska županija posebnu pozornost u svojim planovima dati i dogradnji Srednje škole Prelog.

Uz proširenje kapaciteta škole, u planu je i izgradnja sportske dvorane uz Srednju školu Prelog. Danas u Srednjoj školi Prelog djeluju smjerovi: Ekonomist, Opća gimnazija, Turističko hotelijerski komercijalist, Konobar, Kuhar, Pekar, Mesar, Slastičar, Pomoćni konobar i pomoćni kuhar i slastičar.

Svi ovi smjerovi iziskuju bolje i kvalitetnije prostore, a učenici i djelatnici Srednje škole Prelog svojim su uspjesima pokazali da zaslužuju kvalitetnije uvjete za rad, javlja Prelog.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!