Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
VIDEO I FOTO Veliki uspjeh izlagača iz Preloga na međunarodnoj izložbi pasa

VIDEO I FOTO Veliki uspjeh izlagača iz Preloga na međunarodnoj izložbi pasa

Na međunarodnoj izložbi pasa održanoj 25. i 26. studenog 2017. godine u Zagrebu sudjelovala su četiri izlagača iz Preloga i ostvarili su velike uspjehe u jakoj konkurenciji od više od 2500 pasa u dva dana trajanja izložbe.

Izlagači i uzgajivači veliki su ljubitelji i odgovorni vlasnici čistokrvnih pasa s rodovnicom i članovi su Hrvatskog kinološkog saveza koji propisuje stroga pravila uzgoja i držanja pasa. Svi psi redovno su cijepljeni, čipirani, posjeduju rodovnicu, a brigom o njima vlasnici odgovorno poštuju najviše standarde Svjetske kinološke organizacije (FCI) za čistokrvne pse.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na izložbi su bila izložena četiri psa različitih pasmina i starosti, a ovo su rezultati koje su postigli: JCH.HR. Olga of Godlike Step aka HERA, vlasnik Dino Bermanec, ženka pasmine Bullmastif stara 19 mjeseci osvojila je titule 2 x odličan – rang 1., 2x CAC, 2x CACIB, BOB, BOS i Zagreb Winner, čime je ispunila uvjete za naslov Šampiona Hrvatske te je osvojila kvalifikaciju za CRUFTS, najpoznatiju i najprestižniju svjetsku izložbu pasa koja će se održati 2018. godine u Engleskoj!

ENO, vlasnici Karmen i Ivan Bergovec, mužjak pasmine Mali međimurski pas - Međi, starosti 13 mjeseci, osvojio je titule: odličan, PRM, JBOB, BOB, Zagreb Junior Winner te drugo mjesto u natjecanju Best in Show – najljepši psi FCI nepriznatih pasmina.

Lucky Lukee˙s MOLLY, vlasnik Danijel Novak, ženka pasmine Engleski bulldog, stara 8 mjeseci u kategoriji najmlađi pas ocijenjena je kao vrlo perspektivna - rang 1.

HARUKO Go Hi No Arashi, vlasnici Sonja i Nikola Ivoš, ženka pasmine Shiba Inu stara 8 mjeseci u kategoriji najmlađi pas, ocijenjena je 2 x vrlo perspektivna - rang 1 te se oba dana kvalificirala u natjecanje Best in Show – najljepši najmlađi pas.

Psi odgovornih vlasnika i uzgajivača zaštićeni su od odbacivanja, preprodaje, zlostavljanja, izrabljivanja, nekontroliranog razmnožavanja, oni ne završavaju na ulici, nisu napušteni i neželjeni.

'Naši psi su prvenstveno članovi naše obitelji, žive s nama, sudjeluju s nama u svim našim obiteljskim aktivnostima, ali su istovremeno i vrhunski izložbeni psi, što i dokazuju sa svojim rezultatima, oni su naše veselje i sreća! Za sve koji žele saznati više o ovim pasminama mogu se slobodno obratiti vlasnicima koji će im rado sve objasniti.', rekli su nam vlasnici pasa.

Prelog može zaista biti ponosan na ovako uspješne pse i njihove odgovorne vlasnike!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!