ROBERT MIKEC i dalje predsjednik Biciklističkog kluba Prelog

Svoju izbornu skupštinu održao je ovoga vikenda Biciklistički klub Prelog. Niz je aktivnosti i ove godine bilo u organizaciji Biciklističkog kluba Prelog.

Tako se krajem mjeseca kolovoza održao šesti po redu Dječji biciklistički kamp, održan je 9. Priločki MTB maraton, organizirana je Polarna kros liga, uz niz aktivnosti kroz cijelu godinu.

Naime, članovi kluba sudjelovali su i na nizu natjecanja i događanja širom Sjeverozapadne Hrvatske (Kajkavijana, Koprivnički maraton, hodočašće na Mariju Bistricu i sl.). Izvješće o radu kluba podnio je dosadašnji predsjednik kluba Robert Mikec, koji je i izabran i za predsjednika kluba u novom mandatu.

Najvažnija novost o kojoj se raspravljalo na Skupštini je spajanje dvaju udruga koje djeluju na području Preloga, Biciklističkog kluba Prelog i Udruge Laganini iz Preloga. Članovi Biciklističkog kluba Prelog podržali su ovu ideju, a nadaju se da će isto to učiniti i članovi Udruge Laganini na svojoj redovnoj godišnjoj skupštini.

Sljedeća 2018. godina donosi organizaciju desetog po redu Priločkog MTB maratona, koji je izašao iz okvira Preloga te je sastavni dio bogate sportske ponude Grada Preloga. Inače, kroz cijelu zimu, svakog vikenda, Biciklistički klub Prelog okuplja zaljubljenike u kretanje i sport na natjecanju pod nazivom Polarna liga, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije