Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
PRELOG Prijem za umirovljene učitelje i predstavnike javnih službi

PRELOG Prijem za umirovljene učitelje i predstavnike javnih službi

U Gradskoj vijećnici Grada Preloga gradonačelnik Ljubomir Kolarek primio je umirovljene učitelje s područja Grada Preloga. Gradonačelnik Kolarek predstavio je Grad Prelog te istaknuo veliku ulogu i zaslugu učitelja za današnji izgled Preloga, piše prelog.hr.

Ovaj je prijem organiziran na inicijativu umirovljene učiteljice Ivanke Novak. Svi su okupljeni istaknuli želju da ovakav prijem postane tradicionalan te da će sa na njemu dogodine okupiti što više umirovljenih učitelja, nastavnika i profesora s područja Grada Preloga. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istog dana, Kolarek je zajedno sa svojim suradnicima, predsjednikom Gradskog vijeća Đurom Ujlakijem te pročelnicima gradskih upravnih službi, Miljenkom Radović te Željkom Poredošem upriličio prijem za predstavnike javnih službi s područja Grada Preloga.

Kao što to često ističe gradonačelnik Kolarek, na području Preloga djeluju sve one službe koje su potrebne svakom građaninu, ali i svakom gospodarstveniku na području Preloga.

 

Gradonačelnik je izrazio veliko zadovoljstvo suradnjom te zahvalio na pomoći u radu gradskih službi, ali i na susretljivosti prema svakom građaninu Grada Preloga. U ime svih okupljenih zahvalio je prečasni Antun Hoblaj, župnik Župe sv. Jakoba iz Preloga, javlja prelog.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!