Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
NK NAPRIJED Za novog predsjednika izabran Ante Žvorc

NK NAPRIJED Za novog predsjednika izabran Ante Žvorc

Izbornu skupštinu proteklog je vikenda održao Nogometni klub Naprijed iz Cirkovljana. Skupština je održana u Domu kulture u Cirkovljanu, u subotu 20. siječnja.

Izvješće o radu kluba u prošloj godini podnio je dosadašnji predsjednik kluba Robert Verli, blagajničko izvješće Ivan Šimunković, a izvješće Nadzornog odbora Josip Glavina. Rezultate mladih predstavio je Josip Hižman.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posebno je i pozdravljen rad s najmlađima te je istaknuto da je Nogometni klub Naprijed jedan od rijetkih klubova koji samostalno, bez uključivanja u bilo koju školu nogometa, radi sa najmlađima.

Izabrano je novo vodstvo kluba, a na čelo novog Izvršnog odbora, kao novi predsjednik kluba, izabran je Ante Žvorc. Sve je prisutne pozdravio ispred Grada Preloga, Dejan Naranđa, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga, a skupštinare Naprijeda pozdravili su i predstavnici prijateljskih klubova iz Goričana i Preloga te predstavnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Cirkovljan. Predstavio se i novi trener seniorskog sastava Naprijeda Robert Katanec, javlja Prelog.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!